I es va fer la llum. Un història sobre pobresa energètica en la infància 

por Enginyeria Sense Fronteres Catalunya

martes 5 de octubre de 2021

por Enginyeria Sense Fronteres Catalunya

martes 5 de octubre de 2021

I es va fer la llum. Un història sobre pobresa energètica en la infància 

I es va fer la llum és un conte inspirat en les famílies de l’Aliança contra la Pobresa Energètica i el testimoniatge de la infància de la Cañada Real, que ara fa un any que viuen sense llum. És un conte il·lustrat per Ivonne Navarro Varas que pretén aportar un petit gra de sorra per superar aquesta injustícia de manera col·lectiva.

Amb un llenguatge senzill alhora que contundent, és el conte ideal per a que en àmbits educatius es puguin acompanyar aquestes situacions i, alhora, enfortir les xarxes de suport que volen revertir aquesta situació.

Enginyeria Sense Fronteres i l’Aliança contra la Pobresa Energètica impulsen l’ecoedició d’un conte infantil, elaborat amb el testimoniatge de persones que pateixen aquesta situació. Il·lustrat per Ivonne Navarro Varas  i ecoeditat per Pol·len edicions, el conte I es va fer la llum vol contribuir a l’acompanyament de situacions de vulneració de drets, alhora que fomentar la creació de xarxes de suport per a revertir aquestes situacions.

Per aconseguir publicar I es va fer la llum Enginyeria Sense Fronteres, l’Aliança contra la Pobresa Energètica i Pol·len edicions han iniciat una campanya de finançament popular a través de la plataforma Goteo: goteo.cc/iesvaferlallum Amb les diferents aportacions es pot aconseguir el llibre, es pot aconseguir que el llibre es faci arribar a centres educatius, i es pot rebre material de difusió de l’Aliança contra la Pobresa Energètica

L’entrada I es va fer la llum. Un història sobre pobresa energètica en la infància  ha aparegut primer a ESF.

0 Comments

Submit a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.