Presentem l’informe “La lluita contra la pobresa energètica al món municipal. L’aplicació de la Llei 24/2015, en xifres”

por Enginyeria Sense Fronteres Catalunya

martes 21 de septiembre de 2021

por Enginyeria Sense Fronteres Catalunya

martes 21 de septiembre de 2021

Presentem l’informe “La lluita contra la pobresa energètica al món municipal. L’aplicació de la Llei 24/2015, en xifres”

 

Enginyeria Sense Fronteres , juntament amb l’Aliança contra la Pobresa Energètica, presentem l’informe “La lluita contra la pobresa energètica al món municipal. L’aplicació de la Llei 24/2015, en xifres” el proper 30 de setembre a la Federació d’Entitats Calàbria 66 d’11h a 14h.

Amb aquest informe posarem llum sobre l’aplicació de la Llei 24/2015 en matèria de pobresa energètica i analitzem a través de les dades dels municipis i també algunes facilitades per la Generalitat la protecció i l’abast de la llei. L’informe ha estat elaborat amb dades de 45 ajuntaments i 33 ens supramunicipals que, en conjunt, representen 693 municipis, és a dir, el 73% dels consistoris de Catalunya i el 83% de la població total.

La primera part de la jornada comptarà amb la presentació de les dades de l’informe a càrrec de Sergio Tirado, investigador de la Universitat Autònoma de Barcelona, encarregat de fer l’anàlisi de les mateixes, i la Maria Campuzano, portaveu de l’Aliança contra la pobresa energètica que contextualitzarà l’informe i explicarà les conclusions i recomanacions del mateix.

En la segona part, organitzem una taula d’experiències amb la participació de Joan Cantos Villanueva, educador social dels serveis socials d’atenció primària del Consell Comarcal de l’Anoia, Lourdes Fort, Coordinadora de l’Àrea d’atenció a les persones del Consell Comarcal del Pla d’Urgell, Josep Miquel Beltran, Director gerent de l’IMSST de l’Ajuntament de Tarragona, Raquel Rodríguez, Coordinadora especialista en Drets Energètics del PAE de l’Ajuntament de Barcelona i Maria Campuzano, portaveu de l’APE.

Per a finalitzar, en la tercera part, organitzem una taula de debat amb la participació de representants de l’Anna Figueras, secretària d’Afers Socials i Famílies, Yolanda Ferrer, Regidora delegada d’Igualtat i Benestar Social de l’Ajuntament de Rubí i l’Agnès Lladó, Alcaldessa de Figueres.

La Llei 24/2015, impulsada per la ciutadania organitzada a través d’una iniciativa legislativa popular és una de les Lleis més garantista d’Europa en el dret als subministraments bàsics. ¡No us perdeu la jornada de presentació d’aquest informe!

Inscriu-te gratuïtament a https://bit.ly/La24EnXifres i emporta’t un exemplar imprès de l’informe.

Us hi esperem!

 

INSCRIPCIONS

 

L’entrada Presentem l’informe “La lluita contra la pobresa energètica al món municipal. L’aplicació de la Llei 24/2015, en xifres” ha aparegut primer a ESF.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.