Presentem l’estudi “Cap a una política ecofeminista de l’aigua”

miércoles 3 de marzo de 2021

miércoles 3 de marzo de 2021

Presentem l’estudi “Cap a una política ecofeminista de l’aigua”

L’aigua és un bé imprescindible per la vida i per això mateix hi ha qui la veu i la tracta com un gran negoci. Ja hem vist els resultats de tractar l’aigua com una mercaderia més, però quines polítiques de l’aigua podríem realitzar amb el criteri de garantir el sosteniment de la vida?  És compatible respectar els límits físics de la natura amb maximitzar els beneficis privats? Existeixen fórmules més enllà de la gestió pública i la privada? Que pot aportar la mirada ecofeminista al debat sobre els models de gestió de l’aigua?

Aquestes són algunes de les preguntes que intenta respondre l’estudi “Cap a una política ecofeminista de l’aigua“, que hem realitzat amb La Hidra Cooperativa i que presentarem el proper dijous 11 de març a les 18h. Ho farem a través d’un acte online en el que tindrem el plaer de comptar amb col·lectius i experiències que compartiran les seves reflexions i pràctiques sobre com intersecciones aigua, feminismes i comunitat.

Per participar de l’acte et pots inscriure a través daquest formulari i rebràs tota la informació per connectar-te

 

L’entrada Presentem l’estudi “Cap a una política ecofeminista de l’aigua” ha aparegut primer a ESF.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.