Obrim convocatòria per a treballar en l’estudi “Perspectiva Ecofeminista i Interseccional en la co-governaça de l’aigua”

por Enginyeria Sense Fronteres Catalunya

martes 23 de junio de 2020

por Enginyeria Sense Fronteres Catalunya

martes 23 de junio de 2020

Obrim convocatòria per a treballar en l’estudi “Perspectiva Ecofeminista i Interseccional en la co-governaça de l’aigua”

Enginyeria Sense Fronteres obre convocatòria per a treballar en l’estudi d’aigua: “Perspectiva Ecofeminista i Interseccional en la co-governaça de l’aigua”.

Aquest estudi pretén ser un primer diagnòstic de les experiències més recents de gestió de l’aigua amb participació ciutadana des d’una perspectiva que integri el marc ecofeminista a l’hora d’analitzar la gestió dels béns comuns, amb l’objectiu fonamental  d’introduir la perspectiva de gènere i interseccional en l’anàlisi.

Si estàs interessat/da consulta els termes de referència, tens fins al 30 de juny per presentar-te!

Entrega i producte esperat

Cal entregar un estudi final i un article-resum del mateix estudi per a facilitar-ne la difusió i col·laboració en les tasques de difusió.

Pagament

El pagament es farà un cop publicat i presentat l’informe mitjançant transferència bancària.

Pagament: 2.500,00€ (a aquesta quantitat li seran aplicats els impostos corresponents)

Candidatures

Les persones o entitats interessades poden enviar una carta de motivació i el seu Currículum Vitae (o experiència de l’entitat) en arxiu pdf a: aigua@esf-cat.org indicant la referència REF: 27/EstudiAigua.

Data límit de presentació de candidatures:  30 de juny de 2020.

L’entrada Obrim convocatòria per a treballar en l’estudi “Perspectiva Ecofeminista i Interseccional en la co-governaça de l’aigua” ha aparegut primer a ESF.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.