Estrena online i debat: Nugkui, espíritu del cacao

martes 7 de abril de 2020

martes 7 de abril de 2020

Nugkui és un documental produït per Enginyeria Sense Fronteres que pretén valorar i visibilitzar el treball dels eterns oblidats de la xocolata, els homes i dones, habitants de les terres alt amazòniques de nord de Perú, que mantenen viva la tradició del cultiu, transformació i ús del cacau, heretat dels seus ancestres.

Estrenat el desembre de 2019 a Sant Boi i després d’algunes presentacions, la situació d’estat d’alarma i confinament ens ha fet cancel·lar les diferents presentacions previstes. Per aquest motiu, el divendres 17 d’abril, dia internacional de la lluita camperola, tindrem l’oportunitat de veure’l online al nostre Facebook, una emissió que unirà les dues ribes de l’Atlàntic, així com el debat posterior, en el que comptarem amb:

– Bérèngere Sarracin, directora del documental
– Laura Lucio, representant d’ESF al Perú.
– Yuri Guevara i Diana Castillo, de Nuwa Jaen

 

The post Estrena online i debat: Nugkui, espíritu del cacao appeared first on ESF.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.