Redueix, Reutilitza, Recicla! Així sona el videoclip de la gestió dels residus a Maputo

jueves 21 de noviembre de 2019

jueves 21 de noviembre de 2019

Redueix, Reutilitza, Recicla! Així sona el videoclip de la gestió dels residus a Maputo

En l’àmbit del projecte PM10, que cerca enfortir la Gestió de Residus Sòlids Urbans (GRSU) a la Ciutat de Maputo, Enginyeria Sense Fronteres hem liderat la gravació d’aquest videoclip musical amb el qual es pretén “impulsar el coneixement i la sensibilització ciutadana per l’aplicació del dret a viure en un ambient saludable”.

Aquesta iniciativa, que ha estat promoguda per ESF i la Direcció Municipal d’Ambient i Salubritat del Consell Municipal de Maputo, va néixer després del llançament de l’àlbum musical “Bassa Maputo” (“Maputo net” en la llengua changana) que promou les bones pràctiques en la GRSU.

Finalment, l’any 2019 ha estat possible materialitzar aquesta idea després d’un procés de producció de més de dos mesos, durant els quals s’ha comptat amb la participació i col·laboració de nombrosos actors com: grup musical “Suposição Contrària”, l’Associació mozambicana de Reciclatge (AMOR ), l’”Escola Primària Completa do Triomf” i l’”Escola Secundària Estrela Vermelha”.

The post Redueix, Reutilitza, Recicla! Així sona el videoclip de la gestió dels residus a Maputo appeared first on ESF.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.