Teatre-fòrum: Què hi ha darrera d’un got d’aigua?

por Enginyeria Sense Fronteres Catalunya

miércoles 30 de octubre de 2019

por Enginyeria Sense Fronteres Catalunya

miércoles 30 de octubre de 2019

Quan hi ha aigua per a tothom ningú es fixa en què hi ha darrere d’aquest recurs, però quan no se’n té accés comencen a aparèixer una sèrie de preguntes que caldrà prestar-hi atenció. Ja sigui a algun país del sud global com a casa nostra, la gestió de l’aigua mereix una important reflexió per saber qui en té accés, la gestió, el control i la garantia d’aquest bé comú. En definitiva, quins paràmetres s’han de tenir en compte per tal de garantir el Dret Humà a l’Aigua i al Sanejament.

Us convidem a venir a veure i participar del teatre fòrum “Què hi ha darrere de l’aigua”. Una col·laboració entre la Xixa Teatre i Enginyeria Sense Fronteres el proper diumenge 1 de desembre a les 12h a la Plaça de l’E stació de La Floresta, a  Sant Cugat del Vallès.

 

The post Teatre-fòrum: Què hi ha darrera d’un got d’aigua? appeared first on ESF.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.