Estudi “A qui beneficien els tractats de comerç i inversió? Una anàlisi amb perspectiva feminista”

jueves 12 de septiembre de 2019

jueves 12 de septiembre de 2019

Estudi “A qui beneficien els tractats de comerç i inversió? Una anàlisi amb perspectiva feminista”

Els tractats de comerç i inversió (TCI) són un instrument bàsic per a l’expansió de la globalització. Des dels anys 70 han estat implementats i utilitzats com a part de l’ofensiva neoliberal. La finalitat màxima d’acumulació del sistema capitalista patriarcal es veu garantida i enfortida amb aquests tractats, mitjançant els quals es redueixen els obstacles per a la lliure circulació de capitals, béns i serveis.

Així ho expliquen Cristina Pina i Rosa Ortiz, autores de l’estudi “A qui beneficien els tractats de comerç i inversió? Una anàlisi amb perspectiva feminista”, impulsat per les organitzacions Entrepobles, Enginyeria sense Fronteres i Ecologistes en Acció en el marc de la Campanya Catalunya No als Tractats de Comerç i Inversió.

 

Descarrega l’estudi

 

Signa la petició!

https://catalunyanotci.org/

https://stopisds.org/ca/

The post Estudi “A qui beneficien els tractats de comerç i inversió? Una anàlisi amb perspectiva feminista” appeared first on ESF.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.