I Trobada internacional d’experiències i pràctiques per una transició energètica: cap a la fi de la pobresa energètica

por Enginyeria Sense Fronteres Catalunya

viernes 26 de julio de 2019

por Enginyeria Sense Fronteres Catalunya

viernes 26 de julio de 2019

I Trobada internacional d’experiències i pràctiques per una transició energètica: cap a la fi de la pobresa energètica

La pobresa energètica és una de les principals conseqüències dels models energètics actuals. Les polítiques energètiques afecten directament i de múltiples formes al conjunt de la població, no només a la vida de les persones i famílies que no poden assumir el pagament dels subministraments bàsics o una part d’ells. Basats en l’actual sistema extractivista, aquests models perpetuen la impunitat, utilitzen l’energia com un bé privat, generen beneficis econòmics per a les grans empreses, obstaculitzen propostes de transició social i ambiental, i repercuteixen diàriament en la vida dels éssers humans i el medi ambient.

A iniciativa de diferents grups i organitzacions de l’Estat espanyol, els dies 8 i 9 de novembre de 2019 es reuniran a Barcelona experiències de diferents països, tant del sud com del nord global, que qüestionen les polítiques energètiques actuals i treballen per transformar-les. La trobada busca conèixer i debatre diverses propostes internacionals que caminen cap a la transició energètica democràtica, així com consensuar estratègies i línies bàsiques per erradicar la pobresa energètica a l’Estat espanyol.

Aviat us enviarem informació detallada del programa. De moment us convidem a reservar la data a les vostres agendes i a compartir aquesta invitació amb totes aquelles organitzacions i persones que puguin estar interessades en assistir.

Alianza contra la Pobreza Energética (APE)
Fundación Rosa Luxemburg
Associació catalana d’Enginyeria Sense Fronteres (ESF)
Plataforma por un Nuevo Modelo Energético (Px1NME)
Tradener

The post I Trobada internacional d’experiències i pràctiques per una transició energètica: cap a la fi de la pobresa energètica appeared first on ESF.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.