Es presenta la Memòria 2018 a l’Assemblea d’ESF

por Enginyeria Sense Fronteres Catalunya

martes 25 de junio de 2019

por Enginyeria Sense Fronteres Catalunya

martes 25 de junio de 2019

El passat dissabte 15 de juny, desafiant a un estiuenc dia en què la temptació d’estirar-se a la sorra era poderosa, les sòcies i voluntàries d’Enginyeria Sense Fronteres vam celebrar la nostra segona assemblea d’aquest 2019. Tot i que el taller de participació preparat per l’equip de gènere es va haver de posposar, aquest fet va permetre dedicar més temps a altres punts. Així cada grup i campanya va poder presentar la seva situació actual i les darreres accions desenvolupades i es va aprofundir en els neguits d’alguns grups, davant un context de recursos minvants o de la importància d’una distribució saludable de tasques dins de cada equip.

A l’assemblea es va presentar i aprovar la Memòria 2018, el document que recull totes les accions i projectes desenvolupats l’any passat tant als països del Sud com pels diferents grups i campanyes que treballen al territori català. Aquesta rendició de comptes es va completar amb la presentació de la informació econòmica auditada.

La trobada també va ser el moment per la renovació de la Junta, en la que el Raül Cambeiro assumeix la presidència, acompanyat per l’Ana Moral com a vicepresidenta, el Miquel Carrillo que continuarà com a tresorer i el Manel Rebordosa, que s’encarregarà de les tasques de secretaria. Tot i aquests càrrecs, la junta és un espai obert a les persones interessades a conèixer de més a prop que es cou a l’entitat.

The post Es presenta la Memòria 2018 a l’Assemblea d’ESF appeared first on ESF.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.