Jornada tècnica: el compliment de l’Agenda 2030, des de la cooperació municipal i els operadors d’aigua

lunes 11 de marzo de 2019

lunes 11 de marzo de 2019

Quines eines existeixen per portar a terme projectes de cooperació en aigua i sanejament? Existeixen experiències prèvies? Com operador municipal d’aigua i sanejament puc cooperar amb altres operadors del món?

Mitjançant aquesta jornada tècnica de treball dirigida a tècnics municipals i d’operadors públics d’aigua, es pretén contribuir a l’aplicació de l’Agenda 2030 per aconseguir els ODS. Es vol donar visibilitat als projectes de cooperació realitzats o en execució d’operadors nacionals d’aigua i sanejament amb altres entitats mundials, així com potencial la cooperació que es duu a terme directament des dels diferents municipis estatals i la seva contribució al compliment dels ODS 6.

Així mateix, es pretén avançar de forma més estratègica teixint aliances amb la cooperació tant estatal com catalana amb els actors involucrats en el desenvolupament sostenible com són els operadors d’aigua i els municipis, entorn de la construcció de partenariats, mobilitzant coneixement, capacitat tècnica i incorporant el Dret Humà a l’Aigua i al Sanejament. A més també servirà com a acte preparatori del Congrés Mundial que la Gwopa organitzarà a la fi de l’any 2019 o inicis de 2020.

Descarregueu-vos el programa aquí.

La jornada tindrà lloc el proper dijous 21 de març de 2019 de 9.30 a 14.00h al pavelló Sant Leopold del Recinte Modernista de Sant Pau ( Carrer Sant Antoni Maria Claret, 167, 08025 Barcelona).
Es indispensable inscriure’s al següent formulari per poder accedir al Recinte Modernista de Sant Pau: http://bit.ly/JornadaCooperacionTecnica

Us hi esperem!

The post Jornada tècnica: el compliment de l’Agenda 2030, des de la cooperació municipal i els operadors d’aigua appeared first on ESF.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.