[Vídeo] Desigualtat de gènere i pobresa energètica. Un factor de risc oblidat.

lunes 18 de febrero de 2019

lunes 18 de febrero de 2019

Desigualtat de gènere i pobresa energètica. Un factor de risc oblidat

Què és la pobresa energètica i per què parlem de gènere i pobresa energètica? Existeix una relació de causalitat entre elles? Quina relació existeix entre la distribució dels rols de la llar i la taxa de risc de pobresa?

Presentem un vídeo que explica de manera senzilla aquest debat tan necessari i cada cop més transversal que trobem a l’estudi “Desigualtat de gènere i pobresa energètica. Un factor de risc oblidat”. Parlem amb la Cristina García, membre de l’Aliança contra la Pobresa Energètica i amb la Irene González Pijuan, autora de l’esmentat estudi.

 

The post [Vídeo] Desigualtat de gènere i pobresa energètica. Un factor de risc oblidat. appeared first on ESF.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.