ESFeres24: Remunicipalització, participació i democràcia. Anàlisi i eines per a noves propostes de govern de l’aigua a Catalunya.

por Enginyeria Sense Fronteres Catalunya

martes 5 de febrero de 2019

por Enginyeria Sense Fronteres Catalunya

martes 5 de febrero de 2019

ESFeres24: Remunicipalització, participació i democràcia. Anàlisi i eines per a noves propostes de govern de l’aigua a Catalunya.

D’ençà que es va començar a treballar sobre la privatització del servei d’abastament i la remunicipalització, tant dins de casa nostra, com a l’exterior, han canviat moltes coses i s’ha anat avançant. Fruit d’aquest avenç ens trobem en un escenari que ja no parla de procés de privatització, sinó de casos efectius de recuperació de serveis. Dins aquesta tendència remunicipalitzadora, comencen a posar-se en pràctica part dels elements que fins ara havien articulat el discurs, obrint nous debats i reptes.

Donar a conèixer els processos i els debats entorn de la participació, el control ciutadà i el co-govern que estan tenint lloc en el marc de casos concrets, permet donar els elements i les eines necessàries, tant als grups locals, com a la ciutadania en el seu conjunt, perquè puguin impulsar processos de remunicipalització que proposin i plantegin opcions per a la creació d’un nou model de gestió que els inclogui. Per tant, comptar amb aquestes eines permet als diferents grups i plataformes dur a terme un treball més concret, enfocat i amb més garanties que acabaran influint en una concreció de nou model de gestió del servei urbà d’aigua.

ESFeres24: Remunicipalització, participació i democràcia. Anàlisi i eines per a noves propostes de govern de l’aigua a Catalunya.

Edició gener 2019.

The post ESFeres24: Remunicipalització, participació i democràcia. Anàlisi i eines per a noves propostes de govern de l’aigua a Catalunya. appeared first on ESF.

0 Comments

Submit a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.