Entrevista a l’Elena Erkiaga, expatriada a Moçambic

por Enginyeria Sense Fronteres Catalunya

viernes 25 de enero de 2019

por Enginyeria Sense Fronteres Catalunya

viernes 25 de enero de 2019

Elena Erkiaga, expatriada de Moçambic amb ESF, ens ha explicat de primera mà quins projectes s’estan duent a terme i què significa per a ella Moçambic i concretament Maputo, des de la seva experiència més personal.

El medi ambient és un eix que atravessa  a la societat de Moçambic, i més concretmanet a Maputo. Per això, activitats com la gestió de residus sòlids o el compostatge són cabdals a l’hora de treballar sobre el terreny. Com comenta l’Elena Erkiaga a l’entrevista, la creativitat esdevé una peça més de l’engranatge movilitzador. La creació de Radio Na Rua al barri Polana Caniço B serveix per difondre missatges sobre la gestió i valorització dels residus orgànics i els avantatges de l’adob orgànic per davant del químic. Altrament, la creació d’una Radionovela “Wutomi KaMaxakeni” difon i reforça la consciència ambiental ciutadana en paral·lel amb el treball de camp.

A continuació, no us perdeu tot el que ens ha explicat l’Elena en aquesta trobada.

The post Entrevista a l’Elena Erkiaga, expatriada a Moçambic appeared first on ESF.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.