Oferim plaça d’expatriat/da a Moçambic

lunes 10 de diciembre de 2018

lunes 10 de diciembre de 2018

Oferim plaça d’expatriat/da a Moçambic

A ESF treballem a Moçambic des de l’any 2006 en el desenvolupament socioeconòmic a través del sector de l’aigua i el sanejament (aigua pel consum humà i productiu), i de sobirania alimentària millorant les pràctiques agropecuàries, reforçant les associacions locals de camperols i l’apoderament de la dona amb el suport i implicació dels governs locals.

El projecte contribuirà a reduir la vulnerabilitat econòmica, social i ambiental de la població local de la Província d’Inhambane, contribuint a la millora de la qualitat de vida dels seus habitants a través de l’enfortiment dels capacitats de gestió per a la bona governança sobre els seus recursos hídrics i de la sobirania alimentària, amb perspectiva de gènere.

Si tens una experiència mínima de 3 anys en projectes de cooperació, coneixements en enfocament basat en gènere i drets humans així com capacitat de treball, iniciativa i, especialment, autonomia aquesta pot ser una bona oportunitat.

Trobaràs tota la informació en aquest enllaç.

Les persones interessades poden enviar fins al 6 de gener de 2019 una carta de motivació i el seu Currículum Vitae en arxiu pdf a: organitzacio@esf-cat.org indicant la referència REF: 2019/FunhaMOÇAMBIC

The post Oferim plaça d’expatriat/da a Moçambic appeared first on ESF.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.