Projecció del documental “Las mujeres deciden”

por Enginyeria Sense Fronteres Catalunya

miércoles 21 de noviembre de 2018

por Enginyeria Sense Fronteres Catalunya

miércoles 21 de noviembre de 2018

En aquesta sessió, organitzada pel grup Tarragona d’ESF amb la col·laboració de AAEDAT, es projectarà el documental que trenca el tabú sobre la violència sexual i l’avortament clandestí a l’Equador “LAS MUJERES DECIDEN”.

La projecció del documental s’emmarca en les activitats de commemoració del 25 de novembre, “Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona” i tindrem l’honor de comptar amb la presència de la directora del documental, Xiana Yago.

Xiana Yago es llicencià en medicina a Barcelona i en 2009 es muda a Berlín, on treballa a temps parcial com a metgessa i com a ajudant de direcció. En el 2012 va realitzar un Màster en Guió per a Cinema i TV a la Universitat Carlos III a Madrid.

El seu llargmetratge “Las mujeres deciden” ha estat premiat amb el fons de producció documental (2013) i de distribució (2016) del Consell Nacional de Cinema de l’Equador. A més, ha rebut el guardó al Millor Documental Internacional a Telling Tales Festival de Manchester (2017) i al Millor Muntatge en el Wales International Documentary Festival (2017), i va ser l’únic documental equatorià preseleccionat als premis Fènix de cinema iberoamericà (2017).

Dilluns 26 de novembre a les 19:00 h a la sala de Vistes de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona!

Per aquests motius i per molts d’altres que puguis trobar-hi, us hi esperem.

The post Projecció del documental “Las mujeres deciden” appeared first on ESF.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.