En aquesta sessió, organitzada pel grup Tarragona d’ESF amb la col·laboració de AAEDAT, es projectarà el documental que trenca el tabú sobre la violència sexual i l’avortament clandestí a l’Equador “LAS MUJERES DECIDEN”.

La projecció del documental s’emmarca en les activitats de commemoració del 25 de novembre, “Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona” i tindrem l’honor de comptar amb la presència de la directora del documental, Xiana Yago.

Xiana Yago es llicencià en medicina a Barcelona i en 2009 es muda a Berlín, on treballa a temps parcial com a metgessa i com a ajudant de direcció. En el 2012 va realitzar un Màster en Guió per a Cinema i TV a la Universitat Carlos III a Madrid.

El seu llargmetratge “Las mujeres deciden” ha estat premiat amb el fons de producció documental (2013) i de distribució (2016) del Consell Nacional de Cinema de l’Equador. A més, ha rebut el guardó al Millor Documental Internacional a Telling Tales Festival de Manchester (2017) i al Millor Muntatge en el Wales International Documentary Festival (2017), i va ser l’únic documental equatorià preseleccionat als premis Fènix de cinema iberoamericà (2017).

Dilluns 26 de novembre a les 19:00 h a la sala de Vistes de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona!

Per aquests motius i per molts d’altres que puguis trobar-hi, us hi esperem.

The post Projecció del documental “Las mujeres deciden” appeared first on ESF.