Programa de formació “Impulsores d’Innovació EcoSocial” a Cajamarca, al Perú

martes 9 de octubre de 2018

martes 9 de octubre de 2018

Programa de formació “Impulsores d’Innovació EcoSocial” a Cajamarca, al Perú

El passat 9 d’abril, a la ciutat de Cajamarca, a Perú, es va iniciar el Programa de Formació d’Impulsores d’Innovació per l’Emprenedoria Social i Solidària.

Aquest programa, organitzat juntament amb Altekio i Grufides, amb la col·laboració de la Universitat Nacional de Cajamarca (UNC) i la Universitat Nacional Major de San Marcos (UNMSM) té com a objectiu formar a persones que seran impulsores d’innovació social per enfortir l’Economia Social i Solidària al Perú.

El programa es va desenvolupar del dia 9 al 14 d’abril, a través d’un itinerari formatiu innovador inspirat en el projecte SIRCLe (Innovación Social en Comunidades Resilientes), i va comptar amb la participació de 35 persones provinents d’organitzacions productives de dones, estudiants i docents universitaris, així com representants de ONGs i moviments socials de Cajamarca.

El repte final del programa de formació ha sigut promoure xarxes d’economia social i solidària en el Departament de Cajamarca i generar propostes d’innovació en l’emprenedoria de les dones, que els permetin millorar la seva autonomia econòmica i, amb això, reduir les bretxes de desigualtat de gènere.

El programa està finançat per l’Agència Espanyola de Cooperació al Desenvolupament (AECID) i l’Ajuntament de Barcelona.

The post Programa de formació “Impulsores d’Innovació EcoSocial” a Cajamarca, al Perú appeared first on ESF.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.