1er Seminari sobre l’Estrategia de Gènere al Sector Agrari (EGSA) a Inhambane, Moçambic

lunes 8 de octubre de 2018

lunes 8 de octubre de 2018

1r Seminari sobre l’Estrategia de Gènere al Sector Agrari (EGSA) a Inhambane, Moçambic

Durant els dies 27 i 28 de Juny de 2018, es va celebrar a Inhambane el 1r Seminari sobre l’Estratègia de Gènere al Sector Agrari (EGSA). Hi van participar al voltant de 120 persones entre representants de les institucions del govern a escala provincial i de districte, de la UNAC i altres organitzacions de la societat civil així com ONGD’s nacionals i estrangeres. Els objectius d’aquestes jornades van ser:

  1. Contribuir a disseminar l’EGSA i dotar d’enfocament de gènere en la implementació d’estratègies a les institucions del govern de la Província d’Inhambane i la UNAC.
  2. Identificar les necessitats específiques de cada districte en termes formatius i de coneixement de l’enfocament de gènere en les autoritats locals i reforçar les capacitats d’aquests i l’UNAC en l’aplicació de l’enfocament de gènere en totes les seves intervencions.

La importància de realitzar aquest seminari resideix en augmentar les capacitats dels representants de les institucions del govern pel que fa a adoptar l’enfocament de gènere per traduir-lo al seu treball cap a les comunitats, contribuint a disminuir les desigualtats de gènere i defendre els drets de les dones.

The post 1er Seminari sobre l’Estrategia de Gènere al Sector Agrari (EGSA) a Inhambane, Moçambic appeared first on ESF.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.