Xerrada – Remunicipalització: recuperant el govern de l’aigua. Experiències de París, Terrassa, Ripollet i Barcelona.

por

martes 26 de junio de 2018

por

martes 26 de junio de 2018

Per la segona xerrada d’aquest cicle #GOVERNEMLAIGUA del juliol, tindrem el plaer de comptar amb la presència i l’experiència d’Anne Le Strat, antiga consellera municipal de París, primera presidenta de la companyia remunicipalitzada Eau de Paris i autora del llibre “La guerra contra les multinacionals

La remunicipalització de l’aigua és una tendència mundial, moltes ciutats han demostrat que és possible i d’altres hi són a punt d’arribar. En concret, París és exemple de la lluita i victòria contra les multinacionals en el camí cap a la municipalització del servei de l’aigua.

Tal com París n’és exemple, a casa nostra també tenim exemples de victòries ciutadanes contre les empreses que fan negoci amb els béns comuns. Per això, el dia 11 juntament amb l’Anne Le Strat, comptarem amb la participació de l’Eloi Badia, regidor d’aigua i energia a l’Ajuntament de Barcelona, el Jordi Ballart, ex-alcalde de l’Ajuntament de Terrassa i la Pilar Castillejos, tinenta d’alcalde de l’Ajuntament Ripollet de Serveis Municipals i Municipalització

Us convidem a venir i participar-hi!

– La xerrada serà el dimecres 11 de juliol a les 19 h a la sala Martí l’Humà del Museu d’història de Barcelona (Plaça del Rei, s/n 08002 Barcelona <M> Jaume I)

– Tindrem traducció simultània al català!

– Important: Apunta’t en aquest formulari

The post Xerrada – Remunicipalització: recuperant el govern de l’aigua. Experiències de París, Terrassa, Ripollet i Barcelona. appeared first on ESF.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.