Jornada: Què és el control social de l’aigua? Com el construïm? #GovernemlAigua

por

lunes 25 de junio de 2018

por

lunes 25 de junio de 2018

El primer acte del cicle #GovernemlAigua d’aquest juliol se centrarà en el control i la participació ciutadana en la gestió de l’aigua com a bé comú.

En aquesta conferència tindrem el plaer de comptar amb persones que ens explicaran, de primera mà, les experiències que han passat altres ciutats i regions en la lluita contra les multinacionals que fan negoci amb l’aigua. Parlarem de com, en tant a societat, necessitem organització i metodologies per poder incidir en la gestió dels recursos, i per què és necessari que ho fem.

Formaran part de la conferència el Noel García (Enginyeria Sense Fronteres – El Salvador) i Albert Pérez (Enginyeria Sense Fronteres –  Equador), que ens parlaran i faran un repàs històric des de la necessitat de participació fins a la defensa d’aquesta als respectius països d’Amèrica Llatina. Seguidament aterrarem aquestes experiències a Catalunya amb la Taula de l’Aigua de Terrassa i Aigua és Vida, que repassaran l’actualitat a casa nostra i analitzaran les nostres necessitats.

Què és el control ciutadà? Com el construïm?

– Dimecres dia 4 de juliol, 19-20,30h.

– Ateneu del Clot (C/ Muntanya, 16 bis, 08026 Barcelona)

– Apunta’t a la xerrada en aquest FORMULARI!

The post Jornada: Què és el control social de l’aigua? Com el construïm? #GovernemlAigua appeared first on ESF.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.