[Jornada] El negoci de l’aigua: una amenaça per a la democràcia?

por an05omartin

martes 22 de mayo de 2018

por an05omartin

martes 22 de mayo de 2018

És el negoci de l’aigua una amenaça per a la democràcia? Sota aquesta pregunta us convidem a aquesta conferència que tindrà lloc la tarda de l’1 de juny, per reflexionar sobre com les transnacionals que fan negoci amb l’aigua afecten a la governança local. Reflexionarem sobre casos d’arreu del món amb la Maude Barlow i la Meera Karunanthan i, posteriorment, ho aterrarem a la realitat de Catalunya i de la ciutat de Barcelona amb la Maria Campuzano i la Míriam Planas.

IMPORTANT: Apunta’t a la jornada en aquest formulari!  

Qui és la Maude Barlow?

Maude Barlow és la Presidenta Nacional del Nacional del Council of Canadians, fundadora del Blue Planet Project, membre de la junta directiva del International Forum on Globalization i regidora del World Future Council. Barlow va ser portaveu prolífic en contra l’acord de lliure comerç entre Canadà i Estats Units i, des de llavors, ha supervisat la els efectes de l’acord de lliure comerç i el posterior TLCAN.

És autora de desenes d’informes, així com de 17 llibres, molts d’ells especialitzats en temes de polítiques d’aigua com “Blue Future; Protecting Water for People and the Planet Forever” “Blue Covenant” i “Boiling Point”. És coautora de MAI: The Multilateral Agreement on Investment and the Threat to Canadian Sovereignty i destinatària d’onze doctorats honorífics, així com molts premis nacionals i internacionals. Entre l’any 2008 i 2009, va ser Assessora del 63è President de l’Assemblea General de les Nacions Unides.

 Comptarem amb les ponències de Meera Karunanthan, del Blue Planet Project, la Miriam Planas, d’Aigua és Vida i d’Enginyeria Sense Fronteres i amb la Maria Campuzano, de Aliança contra la Pobresa Energètica i Enginyeria Sense Fronteres.

T’esperem el divendres 1 de juny a les 19h al Pati Llimona (C/ Regomir 3, Barcelona, <M> Jaume I).

The post [Jornada] El negoci de l’aigua: una amenaça per a la democràcia? appeared first on ESF.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.