Manual para el estudio de la fertilidad de suelos agrícolas

por

lunes 23 de abril de 2018

por

lunes 23 de abril de 2018

El Manual para el estudio de la fertilidad de suelos agrícolas també és una eina enfocada a facilitar l’espai d’enfortiment i empoderament dels camperols i camperoles però, en aquest cas, entorn de la fertilitat i ús del sòl agrícola. Tot això a través de la presa, preservació i anàlisi de mostres de sòl, de la interpretació dels resultats i la presentació d’algunes alternatives per a l’ús del sòl, amb l’objectiu de garantir la sostenibilitat dels sòls i la naturalesa i de millorar les condicions socioeconòmiques i ambientals de la població de la província d’Orellana.

Aquest manual és fruit del treball de l’equip tècnic del Govern Autònom Descentralitzat de la Província d’Orellana (GADPO) i de les voluntàries d’Enginyeria Sense Fronteres (ESF) en el marc del projecte “Promoción de la gestión comunitaria para una agua segura en el sector rural de Orellana (Ecuador)”.

The post Manual para el estudio de la fertilidad de suelos agrícolas appeared first on ESF.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.