Manual de monitoreo comunitario de la calidad del agua con bioindicadores

por

lunes 23 de abril de 2018

por

lunes 23 de abril de 2018

El Manual de monitoreo comunitario de la calidad del agua con bioindicadores és una eina enfocada a facilitar l’espai d’enfortiment i empoderament dels camperols i camperoles en el control i monitoratge dels cossos hídrics de la província d’Orellana, a través de l’execució de monitoratges biològics comunitaris i el foment de les aliances entre el públic i el comunitari, sent corresponsables, com a titulars de drets, amb l’objectiu de garantir la sostenibilitat a l’aigua, la naturalesa i la vida.

A més, cal destacar que aquest treball és l’evolució d’una investigació científica feta durant el 2016 i consistent en una Guia de macroinvertebrados bentónicos de la provincia de orellana, treball també fet en conjunt entre les voluntàries d’ESF i el GADPO.

Aquest manual és fruit del treball de l’equip tècnic del Govern Autònom Descentralitzat de la Província d’Orellana (GADPO) i de les voluntàries d’Enginyeria Sense Fronteres (ESF) en el marc del projecte “Promoción de la gestión comunitaria para una agua segura en el sector rural de Orellana (Ecuador)”.

 

The post Manual de monitoreo comunitario de la calidad del agua con bioindicadores appeared first on ESF.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.