Oferim plaça d’expatriat/da a l’Equador

por

viernes 13 de abril de 2018

por

viernes 13 de abril de 2018

Oferim plaça d’expatriat/da a l’Equador.

A ESF treballem des de 2006 a la Regió Amazónica d’Equador desenvolupant projectes en favor de la promoció de tecnologies netes per a un desenvolupament social just.

Durant el 2018 ESF executarà el Projecte “Enfortiment de la Universitat Estatal Amazónica en la implementació de tecnologies apropiades per al tractament i aprofitament productiu i de desenvolupament social amb residus orgànics en Pastaza” associat amb el Centre Internacional de Mètodes Numèrics per a l’Enginyeria (CIMNE) i en coordinació amb la Universitat Estatal Amazónica (UEA). Aquest projecte és finançat principalment per l’Agència Espanyola de Cooperació per al Desenvolupament.

En algunes activitats es col·laborarà també amb el Govern Autònom Descentralitzat Municipal de Pastaza, al que es pretén acompanyar i reforçar en els seus treballs en l’àmbit de la gestió i tractament dels residus orgànics.

ESF precisa de la contractació d’una persona per desenvolupar la coordinació en última fase del projecte. Concretament en aquella que han d’aconseguir almenys els següents resultats:

  • Una compostera funcionant amb residus orgànics de mercat del Puyo al Centre De Recerca, Postgrau I Conservació Amazónica (CIPCA) de la UEA
  • Almenys 5 biodigestores familiars innovadors produint biogas a partir de residus orgànics dels mercat instal·lats en sengles famílies productors de compost de Pastaza
  • Almenys 5 comitès de seguiment i validació de la tecnologia de biodigestió de residus de mercats en les comunitats funcionant per fi del projecte.
  • Aplicat un pla de recerca pactat entre UEA i GADMPz per a la caracterització i aprofitament agrícola del compost, el biol de residus de mercats i del biol de fem animal produïts en la UEA.

Les persones interessades poden enviar fins el 24 d’abril de 2018 una carta de motivació i el seu Currículum Vitae en arxiu pdf  a: organitzacio@esf-cat.org indicant la referència REF: 18/TÈCEQUADOR

Trobareu tota la informació de la plaça en aquest enllaç.

The post Oferim plaça d’expatriat/da a l’Equador appeared first on ESF.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.