Iniciem el Programa de Formació d’Impulsores d’Innovació per l’Emprenedoria Social i Solidària

por

miércoles 11 de abril de 2018

por

miércoles 11 de abril de 2018

Iniciem el Programa de Formació d’Impulsores d’Innovació per l’Emprenedoria Social i Solidària

El passat 9 d’abril, a la ciutat de Cajamarca, al Perú, vam donar inici al Programa de Formació d’Impulsores d’Innovació per l’Emprenedoria Social i Solidària.

Aquest programa, organitzat juntament amb Altekio i Grufides, amb la col·laboració de la Universitat Nacional de Cajamarca (UNC) i la Universitat Nacional Mayor de San Marcos (UNMSM) té com a objectiu formar a persones que seran impulsores d’innovació social per enfortir l’Economia Social i Solidària al Perú.

El programa es desenvoluparà des del dia 9 al 14 d’abril, a través d’un itinerari formatiu innovador inspirat en el projecte SIRCLe (Innovación Social en Comunidades Resilientes), i compta amb la participació de 35 persones provinents d’organitzacions productives de dones, estudiants i docents universitaris, així com representants de ONGs i moviments socials de Cajamarca.

El repte final del programa de formació és promoure xarxes d’economia social i solidària en el Departament de Cajamarca i generar propostes d’innovació en l’emprenedoria de les dones, que els permetin millorar la seva autonomia econòmica i, amb això, reduir les bretxes de desigualtat de gènere.

El programa està finançat per l’Agència Espanyola de Cooperació al Desenvolupament (AECID) i l’Ajuntament de Barcelona.

The post Iniciem el Programa de Formació d’Impulsores d’Innovació per l’Emprenedoria Social i Solidària appeared first on ESF.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.