Capítol 5: Vulneració dels Drets de la Naturalesa: Introducció | Campanya Reexistir

por

martes 3 de abril de 2018

por

martes 3 de abril de 2018

Llancem el Capítol 5: #Vulneración Derechos Naturaleza dins la Campaña #Rexistir #TejiendoCuerposTerritorios?

Capítol 5: #VulneraciónDerechosNaturaleza

El 20 d’abril del 2010, en Cochabamba- Bolívia, en la Conferència Mundial dels Pobles sobre el Canvi Climàtic i els Drets de la Mare Terra, es va adoptar la Declaració Universal dels Drets de la Mare Terra. Aquesta Declaració planteja el dret a la Naturalesa a existir i respectar el seu dret a la regeneració i restauració integral.

L’extractivisme és una política que vulnera els drets de la naturalesa en considerar que aquesta està al servei de l’ésser humà. Els impactes ambientals, com la destrucció d’ecosistemes silvestres, la contaminació d’aigües, sòls o l’aire o la pèrdua de l’accés a l’aigua, són totes violacions dels anomenats drets de tercera generació, enfocats en la qualitat de vida o un ambient sa.

☛ Visita la nostra pàgina www.rexistir.com

The post Capítol 5: Vulneració dels Drets de la Naturalesa: Introducció | Campanya Reexistir appeared first on ESF.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.