Capítol 1: La estigmatització | Campanya Reexistir

por

miércoles 28 de febrero de 2018

por

miércoles 28 de febrero de 2018

Presentem el primer vídeo de la campanya #Rexistir #TejiendoCuerposTerritorios ?

Capítol 1: La #estigmatització

L’estigmatització de les defensores en conflictes socials per activitats extractives s’expressa a través de campanyes de difamació que busquen exacerbar estereotips femenins creats pel patriarcat amb la finalitat de desqualificar-les i desanimar les seves lluites.

Presentem el cas de Mirtha Vasquez advocada peruana de la regió de #Cajamarca, #Perú, qui va assumir, al llarg de diversos anys, la defensa dels #DretsHumans i territorials de gran quantitat de persones afectades per l’activitat minera. La seva feina la va portar a ser víctima de campanyes d’odi i estratègies d’estigmatització des de la societat, l’Estat i els mitjans de comunicació.

Tota la informació a www.rexistir.com

The post Capítol 1: La estigmatització | Campanya Reexistir appeared first on ESF.

0 Comments

Submit a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.