[Jornada] S’escriu Aigua es llegeix democràcia

por

jueves 1 de febrero de 2018

por

jueves 1 de febrero de 2018

ELS ATACS D’AGBAR-SUEZ CONTRA L’AIGUA COM A BÉ COMÚ

Davant el recursos interposats contra el reglament de participació de l’Ajuntament de Barcelona, creiem que aquest és una primera resposta per part de l’empresa AGBAR- SUEZ per intentar aturar la Iniciativa Ciutadana que vol que es consulti a les veïnes de Barcelona si volen una gestió de l’Aigua Pública i amb Participació Ciutadana. Un dels recursos rebuts prové de la Cambra de Concessionaris i Empreses Vinculades al Sector Públic (CCIES), que té com a vicepresident un director general d’Agbar. Per això creiem que és la primera resposta des de l’empresa cap al procés iniciat des de la ciutadania per la remunicipalització d’aquest servei. Us convidem a conèixer com la multinacional AGBAR-Suez utilitza totes les vies judicials que estan al seu abast per posar en dificultats i retardar els processos de remunicipalització de l’aigua que han estat decidits democràticament pels plens dels Ajuntaments.

A l’acte comptarem amb la presència de tres responsables polítics municipals que han remunicipalitzat i han hagut d’enfrontar-se a tot tipus d’impediments: Terrassa, Valladolid i Collbató

Inscriu-te al formulari i no et quedis sense places!!

The post [Jornada] S’escriu Aigua es llegeix democràcia appeared first on ESF.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.