Gestió de residus sòlids a Moçambic amb Comsol

por

martes 9 de enero de 2018

por

martes 9 de enero de 2018

Sota el lema “No llencis fora les teves escombraries, deixa’ns reciclar”, la Cooperativa de Maputo per a Solucions Ambientals (Comsol), treballa des de 2012 a la ciutat de Maputo realitzant la recollida selectiva de Residus Sòlids Urbans classificant-los en plàstic, alumini, paper i vidre amb la finalitat de reciclar i reutilitzar el material. Set dones que dediquen la seva dia a dia a recórrer punts d’acumulació de residus a la ciutat com a mitjà de vida per mantenir a les seves famílies. Aquí un vídeo curt que busca mostrar l’alegria d’un treball digne.

Tota la informació dels projectes a Moçambic a: www.esf-cat.org/mocambic

The post Gestió de residus sòlids a Moçambic amb Comsol appeared first on ESF.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.