Torna el Volt! Del divendres 2 al diumenge 4 de març de 2018 reserva les dates!

por

martes 19 de diciembre de 2017

por

martes 19 de diciembre de 2017

Ara si!, torna el Volt 4! Del divendres 2 al diumenge 4 de març de 2018 reserva les dates!

En aquesta ocasió replantegem el format i sortirem divendres 2 de març de 2018 a la tarda camí a les terres lleidatanes per tal de visibilitzar la problemàtica energètica i ambiental que pateix el territori així com conèixer de primera mà les entitats i plataformes que estan fent-hi front a la situació.

L’octubre passat, donada la complicada situació política vam valorar de posposar l’edició del novembre i només vam realitzar la manifestació a la Vall Fosca amb molt bona acollida, tant per les veïnes afectades com per les que formem part de la Xarxa per la Sobirania energètica que vam pujar a donar-hi suport.

Començarem el 2018 amb tota l’energia per tal de fer del Volt 4 tot un èxit, estigueu atentes a la nostra web i a les nostres xarxes socials!, ben aviat us informarem del recorregut així com de les entitats i plataformes que visitarem i del procediment per apuntar-vos (en el cas que no ho hàgiu fet ja).

De moment reserva les dates: del 2 al 4 de març torna el Volt! Al gener més informació!

#LoVolt

The post Torna el Volt! Del divendres 2 al diumenge 4 de març de 2018 reserva les dates! appeared first on ESF.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.