“Quemadas por las deudas”: col·laborem amb la cançó de l’estiu de l’APE

jueves 25 de julio de 2019

jueves 25 de julio de 2019

“Quemadas por las deudas”: col·laborem amb la cançó de l’estiu de l’APE

L’Aliança contra la Pobresa Energètica porta ja dos anys exigint a Naturgy la condonació del deute de les famílies vulnerables, que els permeti tenir una oportunitat per continuar amb les seves vides. Dos anys de campanyes, accions i negociacions que s’han trobat amb la pared d’incomprensió de l’oligopoli. Però si pensen que l’APE llençarà la tovallola és que encara no les coneixen. Amb l’alegria del suport mutu han preparat un videoclip per denunciar que estan #QuemadasPorLasDeudas en el que hem tingut el plaer de col·laborar.

The post “Quemadas por las deudas”: col·laborem amb la cançó de l’estiu de l’APE appeared first on ESF.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.