Jornada: Aliances públiques i comunitàries per a garantir el DHAS en un context d’emergència climàtica

por Enginyeria Sense Fronteres Catalunya

lunes 28 de octubre de 2019

por Enginyeria Sense Fronteres Catalunya

lunes 28 de octubre de 2019

Jornada: Aliances públiques i comunitàries per a garantir el DHAS en un context d’emergència climàtica

Puc fer cooperació des de l’operador d’aigua del meu municipi? Puc fer cooperació directament des de l’Ajuntament? Em puc organitzar com a societat civil per participar en el govern de la gestió de l’aigua del meu municipi?

Mitjançant aquesta jornada tècnica de treball dirigida a personal d’ajuntaments, operadors d’aigua tant de Catalunya com de la resta de territori nacional i organitzacions de la societat civil es vol posar en valor els partenariats i les aliances públic-públiques i públic-comunitàries o ciutadanes en l’àmbit de l’aigua com a eina per a la garantia del DHAS i element central de la defensa de l’aigua com a bé comú que cal protegir d’ésser mercantilitzat. Això és especialment necessari en l’actual context d’emergència climàtica, ja que l’aigua és un dels bens més afectats. Comptarem amb la presencia de la Gwopa que ens explicarà la possibilitat de finançar els partenariats des d’operadors d’aigua, així com del FCCD que parlarà de com portar a terme Cooperació Tècnica Municipal.

Les taules rodones mostraran diferents experiències, des d’aliances públiques- publiques fins l’organització de la ciutadania per gestionar i prendre decisions sobre la seva pròpia aigua. A la jornada hi participarà diferents parts interessades com ara l’administració pública, operadores d’aigua i la societat civil d’arreu del món per visualitzar les diferents possibilitats de liderar la gestió de l’aigua.

La jornada tindrà lloc el dimecres 20 de novembre de 2019 de 9.30 a 14.00 h al Pati Llimona (Carrer del Regomir, 3, 08002 Barcelona). SI us plau, per tal de gestionar l’entrada a la sala i tenir una aproximació de persones assistents de cara a l’aperitiu que s’oferirà al finalitzar la jornada, us preguem que ompliu el següent formulari:

INSCRIPCIONS

En breu publicarem el programa definitiu

The post Jornada: Aliances públiques i comunitàries per a garantir el DHAS en un context d’emergència climàtica appeared first on ESF.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.