Les Nostres Energies el proper 10 de desembre al CCCB al lliurament de premis d’Eurosolar

lunes 1 de diciembre de 2014

lunes 1 de diciembre de 2014

El proper 10 de desembre a les 18:30 hores, durant la cerimònia de lliurament dels Premis Solar 2014 d’EUROSOLAR – Associació Europea per les Energies Renovables, tindreu ocasió de tornar a veure #LesNostresEnergies.

EUROSOLAR – l’Associació Europea per les Energies Renovables atorga els Premis Solar 2014 a nivell estatal i europeu als municipis, empreses municipals, persones individuals, professionals de l’arquitectura, de la enginyeria, propietaris d’instal·lacions d’energies renovables, i a organitzacions que hagin fet activitats i serveis rellevants per promoure la utilització i l’ús de l’energia solar i en totes les seves formes.
Mitjançant l’atorgament dels Premis Estatals i Europeus Solar 2014, igual que en les anteriors edicions, EUROSOLAR  desitja continuar promovent l’energia solar i donar un nou ímpetu per a la seva expansió. El premi te com objectiu divulgar àmpliament l’energia solar i mobilitzar al públic a favor d’un moviment pro-energia solar. Els premis s’atorguen en diferents categories de projectes i iniciatives innovadores rellevants en la utilització d’energies renovables.
La convocatòria dels Premis Solar 2015 s’obrirà simultàniament en diferents països europeus i seran atorgats per les diferents seccions d’EUROSOLAR existents a cada país.

Comptarem amb la presència de Santiago Vilanova, periodista i president de l’associació Una Sola Terra, Ricardo Colmenares, director de la Fundación Triodos i Josep Puig, president de la secció espanyola d’EUROSOLAR. En acabar l’acte hi haurà un refrigeri.

Aquí un avançament:

Esteu convidats i convidades!

Lloc: Auditori, Centre de Cultura Contemporània de Barcelona – CCCB
C./ Montalegre 5
08002 Barcelona
Transport públic: Metro i FGC (Catalunya)

 

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.